Hangulatos tartózkodás a Forbes Suite -ban, a Laguna -i Caliraya Resort Clubban


A Laguna -i pihentető napok során, a Forbes Suite -ban maradtunk a Caliraya Resort Clubban. A 3 napunk, valamint a 2 éjszaka ezen az üdülőhelyen tartózkodik, nem kapna semmilyen tökéleteset, ha nem a szálláshelyünkre szolgál.

Mindannyian egy kényelmes, mégis produktív nyaralásról álmodtunk. Olyan nyaralás, amely lehetővé tenné, hogy helyreállítsuk az összes pozitív energiát, amelyet elveszítettünk a város nyüzsgésében és nyüzsgésében. Az összes elemre gondolva, amelyre vágyunk, nem érthető hinni abban, hogy hol lesz a következő nyaralásunk? Amellett, hogy itt is segítünk, hogy csökkentsük aggodalmait, mivel bemutatjuk Önt az egyik legjobb ünnepi kiránduláshoz Lumbanban, Laguna -ban. A Caliraya Resort Clubban található, amely olyan hely, amely nehézséget okozna az adrenalin rohanásának, és nemcsak a legjobban felejthetetlen élményt nyújtana.

Amikor megjelentünk az üdülőhelyen, közvetlenül a terembe indultunk az üdülőhely személyes jeepney -jén, mivel a recepciós terület szintén ott található. Az összes olyan személyzet, aki üdvözölt minket, az egyik legbarátságosabb, valamint a befogadó is, amellyel valaha is találkozhat. Elmondták nekünk azokat az utasításokat és otthoni szabályokat, amelyeket szem előtt tartunk, miközben a szobánkban maradunk.

Tartalomjegyzék

A Forbes Suite a Caliraya Resort Clubban
Egyéb terek a Caliraya Resort ClubStandard Double Room -ban
Pihenőház
Duplex

Mire számíthat, hogy a Caliraya Resort Clubban maradjon?
A Caliraya Resort Clubról szóló gyakran feltett aggodalmak
Hogyan lehet eljutni a Caliraya Resort Clubba?

A Forbes Suite a Caliraya Resort Clubban

Mielőtt elindultunk a szálláshoz, először egy sós ebédalisztot ettünk. Ebben a részben a recepciósok csonkot fognak biztosítani. Ezeknek a csonkoknak 3 különböző színük van, amelyek minden étkezést alkotnak (reggeli, ebéd, valamint vacsora). Csak be kell mutatnia a csonkot a svédasztalos területen kinevezett személyzetnek. Ezután csak szerezze be az ételt, amelyet enni szeretne, és most élvezheti az étkezését!

A Forbes Suite kényelmet nyújtott nekünk egy otthonos érzéssel. Térünk tele van olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint 2 kényelmes ágy, mögötte további 2 vékony ággyal, forró fürdőszobával, valamint hideg vízzel, valamint teljes piperecikkekkel, síkképernyős TV-vel, hűtőszekrényben, valamint étkezőasztalgal. Volt bármi a helyünkben, ami megkönnyíti számunkra.

A tér rendessége szintén előrelépés. Helyünk minden sarkában rendkívül dicséretes. A térünkben lévő erkély tökéletes kilátást nyújtott az üdülőhelyre, valamint a gyönyörű és nyugodt tóra. Látni kell, különösen, ha reggel felkelsz!

A szállás elsődleges épületén kívül egy játszóteret és egy faházat fedez fel. Még azt is láttuk, hogy a fiatalok boldogan játszanak ott a családjukkal, ilyen tökéletes hely a találkozókhoz, az összegyűjtéshez vagy a tájékoztató programokhoz.

Egyéb terek a Caliraya Resort Clubban

A Forbes Suite mellett a Caliraya Resort Club szintén különféle szállást kínál, amelyek a látogatók számát alakítják. Mindez pontosan ugyanazokat a kényelmet kínálja, mint a Forbes Suite:

Szabványos kétágyas szoba

1-3 fős személyre képes. A párok számára megfelelő hely.

Pihenőház

8-13 személyre képes.

Duplex

10-16 személyre képes. A tökéletes hely a tartózkodáshoz, ha összegyűjtést, újraegyesítést vagy bármilyen egyéb hatalmas eseményt tervez az üdülőhelyen.

Tehát, ha Ön és háztartása azt tervezi, hogy ezen a nyáron utazik, akkor teljesen kiválaszthat bármilyen típusú szállást, amely a csoport számát alakítja. Vagy ha vállalkozása ebben az évben szeretne tájékoztató programot folytatni, akkor szintén lehetséges a Caliraya Resort Clubban.

Mire számíthat, hogy a Caliraya Resort Clubban maradjon?

Ne felejtse el, hogy a Caliraya Resort Club 7,6 hektár méretű, ezért fedezheti fel a vendégek kíséretében az üdülőhely körül barangoló jeepney -ket. Esetünkben általában a Jeepney -t elindítjuk az összes módszerünkből a csarnokba, hogy megegyezzük az étkezést, majd gyalog megyünk vissza a Forbes lakosztályba, hogy megnézhessük az egész területet. Hasonlóképpen az étkezés után a kalóriák eldobásának egyik legjobb módszere, valamint sok ízletes étel! Legalább szintén képes vagy is érezni a környezet otthonos hangulatát sétálás közben. Ah! Olyan jó!

Az üdülőhelyen belül felfedez egy kápolnát, ajándékboltot, valamint háztartási teremt. Még a masszázst is élvezheti, és felhasználhatja a fizikai fitneszközpontot, a hullámmedencét, valamint a teniszpályákat.

Általános tartózkodásunk a Forbes Suite -ban úgy érezte magát, mint egy háztól távol. Igazán nagyszerű éjszakai alvás volt, megnézhetjük a preferált show -kat, az italokat a hűtőszekrényben tartottuk. Valójában bármi is tökéletes. Plusz a nyugalomnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *