Egy éjszaka az Interalpen Hotel-Tyrol


kalandos Kate-ban társult linkekből áll. Ha vásárolsz ezekkel a linkekkel, akkor kompenzációt fogok tenni további költségek nélkül. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Miközben a TBU -ba mentem, bájos meglepetésem volt. Megnyertem az Ausztria Turizmus egyik díját-egy éjszakát az ötcsillagos Interalpen Hotel-tyrolban, a Seefeld-ben, Tirol!

Hoztam a jó barátomat, PIA-t, mint a vendégemet, valamint a csúcskategóriás kezelést, összesen az üdülőhely kirándulásával, valamint üdvözlő fogadással a megnövekedett pezsgővel.

A lakosztályunk:

Rusztikus tirolei pompa.

És az egész lakosztály videó kirándulása:

Nagyon izgatott voltam egy meglepetésemre, hogy testvérem Amerikából küldött – egy késő születésnapi torta! Köszönöm, SARS!

De a lakosztályban semmi sem hasonlítható össze az ablakon kívüli tirolei Alpok nézetével:

Ami az Health Club kínálatát illeti, van egy jelentős beltéri/kültéri medence, egy teljes fitneszközpont az osztályokkal, valamint sokkal több szaunát, mint amit valaha is el tudsz képzelni. Úgy gondolom, hogy bementem minden szaunába és gőzökbe, mindegyik különböző hőmérsékleten, és másképp illatosított – csodálatos.

És igen, mint sok európai gyógyfürdő, betiltják a szaunákban és a nehéz gőzfürdőkben lévő fürdőszobák felhasználását. Ez érdekes volt.

A TBU örömteli káosza, valamint a Liechtenstein -i forgószélű utazásom után megkönnyebbülés volt, hogy csak egy nehéz gőzterületben üljünk, és pihenjünk. Nagyon szükségem volt rá.

Egy másik apró vita, amelyet érdemes megvitatni, az, hogy valóban igazolhatom ennek az üdülőhelynek az LGBT-barátságát. Mindenki feltételezte, hogy a PIA és én is pár voltam, és bár kétségtelenül nem tudok beszélni az LGBT -utazás sok problémájával, ha a „ti ketten niiiiice éjszaka” sokféle kacsintási megjegyzés bármilyen típusú típusú A jelzés szerint ez a hely rendkívül meleg-barát.

Az interalpen fénypontja? Étel.

Megtettük a módszerünket az elegáns étkezési helyhez, és áttekintettük a fehérbor listáját.

Vagy meg kell állítanom az enciklopédiát?

Kattintson erre a menüre a nagy felbontású képért. Nekem volt a legelső menü; Pia volt a második.

Az ételek beletartoztak a zöldségkrém levestől, a borjúhús szárával, a barbár kacsaig, vad áfonya, zeller krém, valamint az ízű muffin a kedvencemhez, amelyet csak mosolygó marhahúsnak nevezek.

Összeadhatom a kedvelt élelmezési tapasztalataimat szerte a világon.

VIP kezelés a Tao Las Vegas -ban a nőkkel minden Vegas -kirándulásom során. Pho Bo, valamint Cao Lao a gyerekeimmel a Hoi An -ban töltött időm alatt (vagy valójában bármi Vietnamban). Többpályás toszkán ünnepek az osztálytársaimmal a firenzei Il Latini-ban. A csodálatos utcai ételek, valamint az éjszakai piacok, mint egyéni utazók Chiang Mai -ban.

És a legújabb bejegyzés…

Helló, sajt svédasztalos!

Szeretem a sajt egészségtelen mennyiségét, valamint szinte sírtam ezen a csodálatos képernyőn.

Ó, és olyan jó volt. Szinte minden sajtot evett az asztalon, friss bagettekkel, valamint sok különböző lekvárral. Az a hatalmas hátul? Megpróbáltam beilleszteni a pénztárcámba.

Másnap reggel egy jelentős svédasztalos reggeli volt (gondoljuk, hogy a legendás svédasztalos büféket csak az Egyesült Államokban fedezték fel? Nincs esély!), Még egy fordulót tettek a gyógyfürdőben, és úton voltak.

A sajthegyek, valamint az ablakon kívüli hegyek között ez a mini-getway csak őszre késztett, mint a Tirol-nal.

Az Interalpen Hotel-tyrolban való tartózkodásom az osztrák idegenforgalom nyereménye volt, amelyet a Travel Blog Writers Unite-ban nyertem. Minden vélemény, mint mindig, a sajátom.

Kapjon e -mailes frissítéseket a Katenever Miss egy bejegyzésből. Bármikor leiratkozni!

Keresztnév
Utolsó névjegynév
Az Ön e -mail e -mailje
Beküldés

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *