Útutazás Indianapolisba, Indiana


Indianapolis, Indiana az egyik kedvenc városi célpontom Amerikában. Ellentétben néhány, a hétvégén üres nagyobb városokkal, az Indianapolis által a turisták számára nagy része szó szerint a belváros szívében található.

Az Indiana Kongresszusi Központtól egy könnyű sétán belül vannak a Lucas Oil Stadium (futball) és a Victory Field (baseball). Mint feltételezheti, hogy sok belvárosi szálloda támogatja a sportrajongók beáramlását az adott rendezvény vagy játék esetében. Hidegebb vagy esős időben használja ki a város feletti és zárt gyalogoshidak hálózatát.

Tervezze meg, hogy egy teljes két napot töltsön el, csak a belvárosi folyosón (és az Indianapolis Gyermekmúzeumának és az Indianapolis Gyermekek Múzeumának felfedezését is egy kicsit többet fedezi fel). Kezdje a White River State Parkban, egy 250 hektáros állami parkban, a belváros nyugati szélén.

White River State Park

A parkban található látnivalók közé tartozik az Indiana Állami Múzeum (az IMAX Színház), az Indianapolis Állatkert és a White River Gardens, az Eiteljorg Amerikai indiánok és a nyugati művészet, az NCAA központja és a Bajnokok Hallja, a Honor Memorial, a Victory Field és a Nyugati Művészeti Múzeum, és katonai park.

Indiana központi csatorna

A burkolt gyalogos pályák sétálókat, kocogókat és motorosokat hordoznak a parkon és az Indiana Central Canal mentén, egy nyolc mérföldes csatornán, amely Indianapolis belvárosában, a White River State Parkon és az Indiana Kormányközponton keresztül vezet. Számos jelentős állandó nyilvános művészet fut át a parkon, és a csatorna mentén olvassa el a művészt és az inspirációt az ezen a weboldalon: Public Art. Egy meleg és napsütéses napon érdemes lehet egy evezős csónakot bérelni a kanyarban az N West St. Bridge közelében lévő csatornában.

NCAA Bajnokok Múzeuma

Indianapolis Állatkert

Az Indianapolis Állatkertbe tett kirándulás legfontosabb eseményei között szerepel egy delfin pavilon delfin show -val és a világ első delfin víz alatti ellenőrzési zónájával, valamint egy elefántcsorda, amely egy nagyobb afrikai síkságon keresztül barangol. A Simon Skjodt Nemzetközi Orangután Központ egy korszerű oktatás, kutatás és természetvédelmi központ, és az Amerikában az orangutánok egyik legnagyobb csoportjának otthona.

Walrus találkozás az Indianapolis Állatkertben

Az Indianapolis Gyermekek Múzeuma

Az Indianapolisi Gyermekmúzeum öt mérföldes autóútra fekszik Indianapolis belvárosától északra. A múzeum öt emeleten és közel fél millió négyzetméternyire terjed ki, és a világ legnagyobb gyermekmúzeuma. Egy család egész napot könnyen eltölthet ebben a múzeumban, és nem láthat mindent. Mint gyaníthatja, a múzeum számos díjat nyert, és rendszeresen szerepel az amerikai gyermekek múzeumainak 10 legfontosabb listáján.

Az Indianpaolis Gyermekek Múzeuma

Hol szállhatnék meg

Ismét sok szállási lehetőség érhető el az Indianapolis metróban. A JW Marriott -nál maradtunk (és élveztük), a Stone’s Drow -nál a White River State Park, az Állami Capitol épületében található sok látnivaló, valamint a híres katona és a tengerészek emlékműve a város magjában. A check-inkor válasszon egy díjat a recepció mögött rejtett kincsesládából.

Kincsesláda a JW Marriottnál, Indianapolisban.

Pinod? Mentse el ezt a történetet később.

Boldogság útjai!

Összefüggő

Az Egyedi Emléknap Út Tripsmemorial Napja népszerű idő az utazáshoz, és még mindig van rengeteg idő az ünnepi hétvégi út megtervezéséhez. Íme néhány szórakoztató rendezvény és tevékenység, amely ebben az évben zajlik az ország egész területén: Indiana Ez az emlékhelyi hétvége az Indy 500 100. futását jelzi. Indianapolis városa…
2016. április 25. “Szezonális utazás”

10 Az olimpiai családok számára, a kedvenc közúti kirándulásaink Washingtonsome volt a fővárosokba. A történelem és a társadalomtudomány keverékével jellemzően a Capital City Road kirándulások egy polgári lecke, amely csak a kibontakozásra vár. Az olimpia sem volt kivétel e tendencia alól; Múzeumokkal, parkokkal és rengeteg független tulajdonban lévő üzletkel és étteremmel itt …
2016. november 2 -án “Csendes -óceán”

A Michigan -tó körének vezetése, amelyet az Atlanti -óceánhoz kapcsolódtak, zárak, csatornák és csatornák rendszerével, a Saint Lawrence Seaway mentén. St. Lawrence folyó. A fantasztikus tavak körútja…
2022. október 17. “Epikus út kirándulások”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *