Affiliate Marketing 101: Hogyan lehet több ezer alszik


Affiliate Marketing az egyetlen legjobb módja annak, hogy online pénzt keressen, elsősorban azért, mert ez egy szett és elfelejti a vállalati modellt. Töltsön időt olyan nagyszerű tartalom létrehozására, amely ajánl valamit, ami az olvasók érdekli, használjon egy kapcsolt követési linket, építse fel a cikk forgalmát a SEO és a Social Promotion és a Boom révén, kezdjen pénzt keresni anélkül, hogy még több időbefektetés lenne a végén.

Ez nem kerül az olvasók számára, hogy extra legyen extra a linkeken keresztül történő foglaláshoz, de a megszerzett jutalék segíti a webhelyet és működtetését.

Amikor néhány évvel ezelőtt elkezdtük az affiliate marketingben való bántalmazást, valójában nem tudtunk sokat róla, de az idő múlásával megtanultuk, hogyan kell rangsorolni a keresési kifejezéseket, válasszon olyan termékeket, amelyek eladnak és havonta akár 10 000 dollárt keresnek, alvásunkban –

Meglepő módon a nagy kapcsolt marketingszakértő lépései meglehetősen könnyűek, és bár eltarthat egy ideig, amíg megüti a jackpotot, az összes kemény munka minden bizonnyal megéri. Nagyon sok embert tudunk (beleértve magunkat is), akik havonta több ezer dollárt keresnek egy posztból, és mások, akiknek havonta több mint 100 000 dolláros jövedelmük van.

Időbe telik, hogy megértse az olvasókat és a közönséget, elvégezze a megfelelő kulcsszó -kutatást, építsen forgalmat bizonyos üzenetekre, és A/B tesztelje az eredményeket, de ha van néhány üzenet, amely valódi affiliate jövedelmet keres, ülhet hátra, lazíthat és megtekintheti A pénz beugor.

Ebben a rövid cikkben megvitatom, hogy mi teszi a jó társult stratégiát, ossza meg veled a legjobb kapcsolt hálózatokat az utazási bloggerek számára, és még elkezdi az első társult hozzászólás kulcsszók kutatását, hogy remélhetőleg pénzt szerezzen a leányvállalattól marketing az elkövetkező néhány hónapban.

Szüksége van forgalomra az affiliate értékesítéshez?

A kérdésre adott rövid válasz igen.

Minél sokkal több forgalom van, alapértelmezés szerint, annál sokkal több értékesítést fog elérni. De kérjük, ne kövesse el azt a hibát, hogy azt gondolja, hogy ha csak havonta 1000 oldalmegtekintéssel rendelkezik, akkor nem kereshet társult jövedelmet. Ebben a bejegyzésben megmutatom, hogy bebizonyosított SEO technikákat mutat be, amelyek a megfelelő forgalmat vezetik a társult hozzászólásaihoz.

Arról szól, hogy megismerje a közönséget és érdeklődésüket, és megértse az ügyfél utazását, hogy olyan cikkeket írhasson, amelyek sokkal nagyobb valószínűséggel konvertálják az olvasókat ügyfelekké / vásárlókká.

Ha utazási blogger vagy, akkor biztos, hogy tudja, hogy az olvasók érdeklődnek az utazás iránt, így valószínűleg járatokat, szállodákat, utazási biztosítást, kirándulásokat fognak foglalni, és esetleg vásárolhat néhány Amazon utazási terméket a webhelyén található linkeken keresztül.

Nagyszerű, ha ezt szűkítették, de ezt még tovább szűkítenie kell, ezért elengedhetetlen egy rés kialakítása és megértése, hogy mi lehet a rések jövedelmezősége.

Blogunknak havonta több mint 200 000 különálló látogatója van (az írás idején), ami segít nekünk a kapcsolt értékesítés megszerzésében, de mielőtt rájöttünk, ki az olvasóink, és hogyan lehet a célzott forgalmat elérni a legjobb hozzászólásokhoz, alig tettünk el, alig tettünk bármilyen pénz leányvállalatok révén.

Vannak nagy helyszínek, ha havonta 100 000+ különálló látogatóval 0 dollárt tesznek ki a leányvállalatoktól, míg vannak kisebb blogok és webhelyek is, amelyek havonta csak 1000 különálló látogatóval rendelkeznek, akik havonta több ezerre képesek. Arról szól, hogy milyen termékeket ajánl, és milyen kapcsolt üzeneteket ír.

Ismerje meg olvasóit, írjon üzeneteket, és javasolja azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyeket valószínűleg vásárolnak. Ha csak a Közép -Amerikában utazik az utazásokról, akkor leányvállalatainak kell lennie a közép -amerikai utazási társaságok, légitársaságok és szállodák számára.

Annak biztosítása érdekében, hogy olyan üzeneteket ír, amelyek a legjobb helyzetben vannak a vevő útjában, hogy pénzt keressenek, gondoljon arra, mikor valószínűleg sokan vásárol. Amikor például az interneten keresi a „Thaiföldre való utazást”, akkor valószínűleg csak egy kicsit olvas a történelemről és a tennivalókról Thaiföldön. Ebben az esetben nem valószínű, hogy foglalja le a szállodákat vagy vásárolja meg az utazási biztosítást. De ha a „Hol maradhat Bangkokban”, akkor megtalálja a hihetetlen szállodák listáját, és sokkal valószínűbb, hogy kattint egy linkre és foglaljon egy szállodát.

Gondoljon olyan kifejezésekre, amelyeket az emberek keresnek, amikor készen állnak a foglalásra. Az olyan dolgok, mint a „Legjobb utazási biztosítás az utazáshoz”, a „Hol maradni _____”, „A„ Legjobb szállodák _____ ”és a„ Legjobb utazások ____ ”, sokkal nagyobb valószínűséggel konvertálják az olvasókat vásárlókká, és így olyan nagyra értékelt társult bizottságot keresnek, hogy ilyen nagyra értékelt kapcsolt bizottságot keressenek Önnek –

Hol talál leányvállalatokat?

Vannak rengeteg különféle kapcsolt hálózat, valamint néhány olyan vállalat, amelyeknek saját közvetlen kapcsolt hálózata van. A kezdés jó helye az, ha megnézi a jelenleg a TRA -hoz nyújtott szolgáltatásokatVel, majd futtasson néhány Google -keresést, hogy megtudja, van -e társult programja.

Például, talán az összes szobáját a Booking.com oldalon foglalja le. Egy gyors Google -keresés, mint például a „Booking .com affiliate program”, előállítaná a saját kapcsolt műszerfalát, ahol feliratkozhat és csatlakozhat.

Ugyanez vonatkozik a World Nomads Travel Insurance, az Amazon, az Expedia és néhány más utazási / termékszolgáltatásra.

Sok társult partner manapság a kapcsolt hálózatokon keresztül kerül sor. Ezek a helyek a különböző vállalatok hatalmas aggregátumai. Hasznosak, mert több leányvállalatot tartanak egy műszerfalon, így számos különféle vállalatból nyomon követheti az értékesítést és a konverziókat anélkül, hogy több webhelyre és műszerfalra kellene jelentkeznie.

Az utazási termékek és szolgáltatások legjobb kapcsolt hálózata a következő:

CJ.com

Awin

Részesedés

World Nomads utazási biztosítás

amazon

Booking.com

Hostel világ

Agoda

A szállodák együttesen

Airbnb

Szerezd meg az útmutatót

Ahhoz, hogy csatlakozzon ezekhez a hálózatokhoz, és kezdje el a kapcsolt értékesítést azokon keresztül, egyszerűen kattintson a fenti linkekre, regisztráljon, keresse meg társult adatbázisát, és kérje meg, hogy csatlakozzon a rést megfelelő társult programokhoz.

Hogyan lehet hozzáadni a kapcsolt linkeket

Miután kiválasztott néhány leányvállalatot, amelyek szerinted jól illeszkednek a blogodhoz (annál sokkal jobb), elkezdheti azokat a webhelyén megvalósítani.

Az affiliate linkek működése az, hogy az URL -ben egy speciális kód van, amely azt mondja a vállalatnak vagy az affiliate hálózatnak, hogy az eladás tőled származik. Tehát, ha például feliratkozik az Amazon affiliate hálózatra, akkor egy adott termékoldal kapcsolt linkje lehet:

A link valószínűleg sokkal hosszabb lesz, de az a bit, ahol azt mondja: & Tag = Goonthro-20, azt mutatja, hogy a kecskéket használja az úthoz kapcsolódó linken. Mindaddig, amíg az Ön által használt társult link URL -je tartalmaz valamilyen nyomon követést a fiókjához, jól kell működnie.

Ha bármilyen kétsége van, bizonyos esetekben érdemes kapcsolatba lépni az Affiliate Network támogatásával, és kérje meg őket, hogy erősítsék meg, hogy a link megfelelően nyomon követi -e. Minden kapcsolt műszerfal megmondja, mi a nyomkövető kód, így garantálhatja, hogy helyesen szerepel a linkekbe.

A Bluehost Web Hosting Affiliate linkemhez ez a nyomkövető kód így néz ki

A nyomkövető kód minden affiliate hálózaton és cégnél eltérő, de jellemzően, ha egy linket ad hozzá, és nincs benne valamilyen nyomkövető kód a fiókjához, akkor valószínűleg nem nyomon követi megfelelően.

Az Amazonnak nagyszerű leányvállalati programja van, mert miután létrehozott egy fiókot és bejelentkezik, miközben az Amazon -ot böngészi, a képernyő tetején található egy hasznos sáv, amely lehetővé teszi, hogy a webhely bármely termékoldaláról a társult linkjét húzza. Néhány egyszerű kattintás.

Hasonlóképpen, az AWIN nagyszerű plugin -t tartalmaz a Google Chrome -hoz és más böngészőkhöz, amely lehetővé teszi, hogy a kapcsolt oldal bármely URL -jét könnyedén a saját nyomkövető linkjévé alakítsa.

Más leányvállalatok nem olyan könnyűek.

Például a Booking.com segítségével be kell jelentkeznie az Affiliate Dashboard-ra, majd egy másik lapon találjon egy olyan ingatlant, amelyre hivatkozni szeretne, másolja az ingatlan URL-jét a Booking.com webhelyen Irányítópult, illessze be azt a linket, és szerezzen nyomkövetési linket a fiókjához. Vagy megjegyezheti a „foglalási segédeszközöket”, és cserélheti azt az URL -ben a webhely bármely oldalára.

Időnként nehézkes folyamat lehet, de megéri, ha leányvállalatok révén pénzt akar keresni.

Minden egyes alkalommal, amikor egy termékről, egy szállodai szobáról, bérautóról, repülési foglalási motorról, utazásról vagy utazási szolgáltatásról beszél a blogodon, meg kell próbálnia kapcsolódni egy társult vállalkozáshoz, hogy pénzt keressen, hogy pénzt keressen ebből. Ha még nem kapcsolt vállalkozás, akkor futtasson néhány Google -keresést, hogy kiderüljön, van -e kapcsolt program, csatlakozzon hozzá, és használjon kapcsolt követési linket.

Ha már van tucatnyi cikk írása, amelyről úgy gondolja, hogy hozzáadhat ilyen típusú linkeket, akkor vissza kell mennie rájuk, és manuálisan hozzáadnia a linkeket, és / vagy a SEO Smart Links plugin segítségével hozzáadja a webhely-szintű leányvállalatot. Linkek a blogodhoz (erről bővebben az alábbiakban).

WordPress plugins leányvállalatok számára

Mandzsetta

Eredetileg ezt a plug-in-et említettem ebben a rövid cikkben, mert ez egy egyszerű módja annak, hogy garantáljuk, hogy a webhely bármelyik látogatóját a megfelelő Amazon áruházba (USA, Japán, Kanada stb.) Kattintson a kapcsolt linkjeire kattintva. Az Amazon (2017. július) legutóbbi változásai miatt azonban ez már nem szükséges, és az Amazon leányvállalatok számára alapvető fontosságú.

Easyazon

Ez a plugin valós időmegtakarítás. Általában, ha az egyik hozzászólásodhoz szeretné hozzáadni egy Amazon leányvállalat linket’D új lapot kell megnyitnia, keresse meg a terméket az Amazonon, másolja az Affiliate linkjét, majd térjen vissza a WordPress Postszerkesztő képernyőjére, hogy beillesztse a nyomkövetési link URL -be.

Az Easyazon egy WordPress plugin, amely eltávolítja a szükségtelen extra lépéseket. Amikor kiemeli a szöveget a szerkesztési bejegyzés képernyőn, és úgy dönt, hogy összekapcsolja, az Easyazon az Amazon -ot keresi, hogy kiderüljön, van -e releváns termék, amelyhez link. Ha igen, akkor számos lehetőséget kínál a kapcsolódáshoz és a plugin Pro verziójával (47 USD), és lehetőséget ad az élő árfrissítésekre, a Buy Now gombokra és a stílusú dobozokra is.

SEO Smart Links Plugin

Ez egy kiemelkedő beépülő modul, amelyhez kapcsolt linkek hozzáadása a teljes webhelyhez, még a már közzétett üzenetekhez is, anélkül, hogy egyszerre meg kellett volna csinálniuk őket. Például, ha azt akarja, hogy a World Nomads társult linkje megjelenjen minden alkalommal, amikor olyan szavakat írt, mint például a „Travel Insurance” vagy a „World Nomads” a webhelyének blogbejegyzésében vagy oldalán, ez a plugin megkönnyíti.

Egyszerűen telepítse a plugint, majd a WordPress irányítópultján kattintson az „Egyedi Kulcsszavak” elemre az új SEO Smart Links plugin alatt, és ott hozzáadhat korlátlan kulcsszavakat és a kapcsolt linkeket, amelyekhez automatikusan összekapcsolni kívánja őket.

Használhatja a bővítményt a belső linkekhez is, amelyek a webhelyén írt kapcsolt csomagolt üzenetekhez. Lehet, hogy írtál egy nagyszerű bejegyzést, melynek neve a „Legjobb utazási hátizsákok”. Megmondhatja a pluginnak, hogy összekapcsolja az „utazási hátizsákok” szavakat az egész webhelyen, hogy megpróbálja sokkal több forgalmat vezetni, növeli a SEO -t az adott kulcsszó számára, és sokkal több értékesítést szerezhet.

Yoast seo plugin

Ez a plugin segít, amikor eljutunk az affiliate marketing SEO részéhez. Ha forgalmat szeretne vezetni az új leányvállalataihoz, akkor meg kell győződnie arról, hogy jelölik be az összes alapot a Basic on Page SEO -hoz. Ez a plugin segít ebben. Sokkal többet a Yoast SEO pluginról a WordPress -hez később ebben a bejegyzésben.

A SEO valóban nélkülözhetetlen lesz ahhoz, hogy a társult hozzászólásokon keresztül pénzt keressen. Ha egy fontos kifejezésre (például „hol tartózkodni Rómában”) rangsorolhatja az 1. számú rangsorot, akkor havonta több ezer dollárt kereshet a szállodai leányvállalat értékesítésén. Sokkal mélyebben mentünk a SEO és a kulcsszó -kutatás iránt a Beginner Blogger kurzusunkban, és hamarosan megjelenünk egy SEO Master kurzussal, hogy segítsünk a fontos feltételek gyors rangsorolásában, és mindössze 60 -ban következetes pénzt keresünk. napok.

Kattintson ide, hogy feliratkozzon a hírlevelünkre, és értesítse, amikor az új SEO tanfolyam elérhetővé válik.

Az értékesítés és a konverziók nyomon követése

Alapvető fontosságú, hogy folyamatosan ellenőrizze a forgalmat, a linkeket és a kapcsolt műszerfalakat, hogy megtudja, honnan származik az értékesítés. Ez segíthet abban, hogy megértse az olvasókat és azt, hogy mit vásárolnak a webhelyén található oldalak, de lehetőséget ad arra is, hogy linkeket támaszkodjon bizonyos termékek vagy szolgáltatások számára, amelyek jól konvertálnak.

Bármely kapcsolt vállalkozás, akár közvetlenül a társasággal, akár egy olyan kapcsolt hálózaton keresztül, mint a CJ, lehetővé teszi az értékesítések nyomon követését egy speciális műszerfalon belül. A műszerfal eléréséhez be kell jelentkeznie a társult fiókjába.

Például a Booking.com oldalon elindul a partner bejelentkezési oldalra (ha már regisztrált a társult partnerségre a Booking .com segítségével), jelentkezzen be, majd kattintson a Performance gombra. Ez olyan képernyőre vezet, mint az alábbiakban elképzeltek:

Ebből a műszerfalból megtudhatja, hogy mekkora értékesítést hajtott végre havonta, mely üzenetek érkeznek az értékesítések a blogodban, mennyire kattintott a blogod linkjeiből, és mennyit keresett.

Minden affiliate és affiliate hálózatnak megvan a maga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *