Tudna városnézni egy bevásárlóközpontban? Igen.


A kalandos Kate affiliate linkekből áll. Ha vásárolsz ezekkel a linkekkel, akkor kompenzációt fogok tenni további költségek nélkül. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

A KL -ben töltött 48 órám során csak két dolgot terveztem: enni Laksa -t, valamint a Petronas tornyok előtt.

A Petronas Towers -hez való eljutáshoz a Metro -t a KLCC -hez vittem. Ahelyett, hogy kiszálltam az állomásról, úgy döntöttem, hogy betartom a tömeg hullámát-és felfedeztem magam a Suria KLCC közepén, egy csodálatos, hat emeleti vásárlási bevásárlóközpontban.

Ha azt mondanám neked, hogy sok városnézésemet töltöttem Kuala Lumpurban a bevásárlóközpontban, sok ember azt mondaná, hogy elvesztettem az időmet.

Nos, tisztelettel nem értek egyet. A bevásárlóközpont látogatása rendkívüli kulturális élmény.

A helyiek nem töltenek idejüket múzeumokban vagy műemlékekben. Időt töltenek a bevásárlóközpontokban, valamint a vásárlási központokban, valamint a mozgóképben. A Suria KLCC -nek a fentiek mindegyike rendelkezik.

Tehát, ha felfedezi magát egy új ország bevásárlóközpontjában, itt van, amit meg kell tennie:

Egyél egy élelmiszerbíróságon. Meg akarja érteni pontosan, hogy a helyiek hogyan esznek valóban? Vigye magát egy élelmiszerbíróságra, és mutasson rá, ami jól néz ki. Megkaptam a Laksa -t!

Emberek-nézés. A KL -ben lévő nők, különösen a muszlim nők, annyira kivételesen divatos. A fejkendők! A Leggings! A CIPŐK!! Szerettem volna fényképeket készíteni róluk, de nem akartam furcsa lenni róla, ezért messze is észrevétlenül tettem.

Barátkozni. A KL -ben az emberek rendkívül barátságosak. Miközben fényképeket készítettem, kaptam néhány „Hello-Miss-where-tól?

Fedezze fel a divatot. Ed Hardy Saris? Nem tudom pontosan megmondani, mennyire szeretem őket !! Nagyon szerettem volna kipróbálni egyet, bár nyilvánvalóan ez egy speciális termék, amelyet nem kínálnak a boltban.

Gyakorold a nyelvi képességeit. Eleinte a „Tengira Kasih” -et morogtam (köszönöm a bahasa malajziai), mivel nem értettem pontosan, hogyan kell ezt kiejteni. A boltok körül járó követelménye az első lábakba ugorjon – valamint a képességeid sokkal jobb lesznek!

Utolérni a wifi -t. Rabja az iPhone -jától, valamint malajziai telefonhívási terv nélkül? Van -e a bevásárlóközpontnak Starbucks? Ott megy.

Élvezze a légkondicionálást. Ha olyan forró és esős várost néz ki, mint a KL (komolyan, nézd meg a hajam méretét), akkor ez egy áldás!

És természetesen készítse el kötelező képeit.

Kapjon e -mailes frissítéseket a Katenever Miss egy bejegyzésből. Bármikor leiratkozni!

Keresztnév
Utolsó névjegynév
Az Ön e -mail e -mailje
Beküldés

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *