A Solo Woman útmutató a ház üléshez utazás közben


Kalandos Kate társult linkeket tartalmaz. Ha ezen linkeken keresztül vásárol, akkor jutalékot fogok keresni, ha Önnek külön költségek nélkül. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Gondolt már valaha a House -nak szóló női utazóként? Ha örül, hogy lassan utazik, az állatok gondozását, és egy olyan rendeltetési hely megismerése, mint egy helyi ülés, nagyszerű választás lehet az Ön számára. Teljesen ingyenes szállást kaphat az otthonok és állatok gondozásáért az egész világon.

De milyen a ház, mint amikor egy nő vagy egyedül utazik? Még mindig jó ötlet? Biztonságos?

Nézz körül, és sok olyan üzenet, amelyet a ház ülésről lát, a párok, más párok szempontjából írják. Lehetséges, hogy ezek miatt néhány háztulajdonos ragaszkodik ahhoz, hogy párhuzamos házimunkát vegyen be.

Ez azt jelenti, hogy nem éri meg egy egyedülálló női utazó, hogy a házban üljön? Egyáltalán nem. Ezek a csak párok listája a kisebbség. Ne hagyja figyelmen kívül a párokat kérő listákat, és rengeteg csodálatos, érdekes ház ülhet, amelyek melegen és hálával fogadják a solo nőt!

Személy szerint nem csináltam olyan házat, amely ült az utazásaimon, ezért felhívtam egy szakértőt – április a végtelen utazásról. Április sok házat tett egyedül, és néhány szőrös barátot vett fel az út mentén.

Hogy teljesen őszinte legyek, miután elolvastam a hozzászólását, most ülni akarok! Az április félelmetesnek hangzik.

Ezt a márkás tartalombejegyzést a TrustedHouseSitters hozza neked. Gyakorlatilag minden, amit ismerek, a TrustedHouseSitters -et használja, hogy megtalálja a ház üléseit a világ minden tájáról. Az április az egyik – a TrustedHouseSitters az egyetlen platform, amelyet használ!

Tartalomjegyzék

Ház, mint nő
Ház ülve utazás közben
Kisállat ülve utazás közben
Közös nap egy ház ülõje számára
Hogyan lehet házimunkává válni
Megbízható házirendek
Miért kell fizetni a ház üléséért?
Nehéz egy szóló nőnek házimozivá válni?
Biztonságban ül a ház?
Magányos lesz, miközben a ház egyedül ül?
Hogyan lehet jó házban ülő munkákat szerezni
Ház ülő tippek
Kedvenc házam ülő élményeim
A ház ül érted?
A szerzőről

Ez lehet a rövid távú otthona, ha házak ülnek!

Ház, mint nő

Amikor a hat hónapos hátizsákom a világ minden tájáról közel állt, szívszorító voltam – nem akartam, hogy véget érjen. Az utazás behatolt a lényem magjába, de csökkenő pénzeszközökkel nem tudtam, hogyan kell folytatni. És ekkor azt javasolta, hogy nézzem be a ház ülését.

Ház ül? Persze, hallottam róla, de ez nem volt valami, amire sokat gondoltam. Lehet, hogy megnézheti.

Elkezdtem kutatni a ház ülőhelyeit, és hamarosan megtaláltam a megbízható házat. Csatlakoztam online, és mielőtt tudtam volna, elértem az első koncertemet – teljesen ingyenes szállást a manhattani divatos alsó -keleti oldalon, cserébe két szerethető macskának gondozásáért.

A csatlakozás óta kinyitottam az ajtót egy teljesen új utazási módhoz. A ház ülésén vagyok bekapcsolva!

A ház ülés megfizethetővé teheti a Manhattanben hosszabb tartózkodást!
Ház ülve utazás közben

Először is, mi ül a ház, és mit jelent?

A ház ülés valaki más otthonáról gondoskodik a teljesen ingyenes szállásért cserébe. Ez magában foglalja a házban minden éjszaka való eltöltést és karbantartását, amely gyakran magában foglalja a növények öntözését, a szemét kivételét, az edények készítését és a helyszínen tartás megtartását. Sok esetben a tulajdonos állatainak gondozása is – sok gyakran kutya vagy macskák.

Szóval milyen ez? Egy hosszú nap után, amikor felfedeztem az új úti célomat, sétálok a házam ajtaján. Otthon vagyok, egy jó kényelmes székkel, hogy lazítson. Talán készítek egy csésze teát. Vagy nyújtsa ki a kanapén, miközben felzárkózik a hírekhez.

Később egy ágyba süllyedek, amelyet csak egy vagy két ember használ, nem több száz vagy ezer, mint egy szállodában. Reggel a reggelit a konyhában rögzítem, miközben az étkezőasztalnál eszem.

Hát nem az, hogy az utazás olyan lenne, mint? Az összes otthoni kényelem, miközben valahol másutt a világon? Nos, így érzi magát, amikor a ház ülése közben ül! Otthon érezheti magát, miközben gondoskodik valaki más otthonáról.

A háztulajdonosok nagyrészt utazók is. Alig várják, hogy az utazók otthonukban maradjanak, és megismerjék azt a területet, ahol élnek. Egyes tulajdonosok még olyan embereket is preferenciát fognak adni, akik még nem jártak erre a célállomásra.

Hogyan szeretnél kedvtelésből tartani utazás közben?
Kisállat ülve utazás közben

A legtöbb házban a kedvtelésből tartott állatok ülése. Amikor a kedvtelésből tartott állatok ülése, ne feledje, hogy ez alapvető munka, és a háztulajdonos szeretett állatainak gondozása mindig elsődleges prioritást élvez.

Ezért a napok nem teljes egészében a rendelkezésére állnak – meg kell terveznie a városnézését az állatok és rutinjaik körül. AzNem nyaralás, annak ellenére, hogy új úti célokat kell felfedeznie.

Ez azt sugallhatja, hogy a napját egy korai sétával kezdi a kutyák számára, vagy megragad egy korai vacsorát, hogy visszatérhessen, hogy a macskákhoz vacsorázhasson.

Míg a macskák és a kutyák a leggyakoribb állatok a házban ülnek, bizonyos esetekben kisebb állatokat szerezhet, például tengerimalacokat vagy nyulakat, hátsó udvari csirkéket (és tojásaikat!), Vagy ha vidéki környezetben van, még a juhok vagy a lovak is. !

Ha az állatok különösen alacsony karbantartás, akkor egyes kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai megengedhetik, hogy rövid távolságon belül elmenjenek éjszakára, hogy sokkal többet fedezzenek fel. De ezt mindig előre kell tisztáznia a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosaival.

Nem számít, hogy mennek az utazásaid, elmegy a háztól, legalább egy barátjával ülve. Négylábú, de mégis jó barát! És fantasztikus érzés, hogy ott van valaki, aki a nap végén üdvözöllek.

Időnként utazás közben nagyon hiányzik az állatok körül. De a kedvtelésből tartott ülés segít megkarcolni a viszketést.

Egy közös nap, miközben a ház ülés a kutyának sétálásával kezdődik.
Közös nap egy ház ülõje számára

A házközösség közös napja attól függ, hogy milyen házat és típusú állatok típusa van.

A macskák gondozásakor a reggelem a reggeli kiszolgálásával kezdődik, majd játszik, majd az alom becsapásával. Kutyák esetében a reggeleim általában séttal kezdődnek.

A nap folyamán felfedezem a rendeltetési helyemet, elvégezem a munkát, vagy csak visszalépni és pihenni. Egyes állatoknak speciális igényei vannak, amelyek megkövetelik, hogy délután otthon legyen egy sétára, gyógyszerre vagy táplálkozásra.

Az esték sokkal több sétára vagy étkezésre szolgálnak a háziállatokkal, majd az ölelési időt – a nap kedvenc részét!

A nap folyamán vigyázok a házra. Általában ez semmi jelentős. A napom általában magában foglalja a takarítás, a levél behozatala, a növények öntözése, a szemét kivétele.

Ha hosszabb háztartása van, akkor sokkal kiterjedtebb feladatokkal rendelkezhet, mint például az autót minden nap az utcai parkolási szabályok, a kertészeti és udvari munka miatt. Ha télen ülsz, akkor lehet, hogy meg kell töltenie, meg kell törölnie a sétányokat, vagy bekapcsolnia a csöveket, hogy ne fagyjon le.

A nap egy bizonyos pontján szöveget vagy e -mailt küldök a háztulajdonosoknak. Egy fotó, valamint a nap szórakoztató története segít a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosainak sokkal könnyebben érezni magát – bizonyos esetekben ezeket a TrustedHouseSitters alkalmazáson keresztül küldjük el. Ez azt is megmutatja nekik, hogy ragaszkodott a háziállatukhoz.

Mint volt macska anya, szerettem fényképeket és frissítéseket fogadni, amikor távol voltam. Ne feledje, hogy állataik nem csak állatok, hanem család.

“Csak 15 perc alatt házimunkává válhat?!”
Hogyan lehet házimunkává válni

Házi ülővé váláshoz először győződjön meg arról, hogy van valamilyen tapasztalata, hogy gondoskodjon más emberek és/vagy otthonokról. Nem kell, hogy profi legyen. Ha valaha is megtekintettél egy házat vagy állatokat egy barátnak vagy rokonnak, akkor ez tökéletes! használd.

Ha nincs tapasztalata, kezdje el kérdezni, hogy a profil létrehozásakor hivatkozási tapasztalattal rendelkezik.

Miután van tapasztalata, könnyedén létrehozhatja profilját a TrustedHouseSitters -en. A profilod egy fotóból, egy elmosódásból áll, miért akarod ott ülni, és mi a tapasztalata. Itt szeretnél kedves lenni. Hagyja, hogy a személyiséged ragyogjon át. Légy valódi és őszinte.

Ezután, mivel új vagy a webhelyen, küldjön kéréseket a barátok és a család számára a múltbeli házakról szóló véleményekről, vagy egy karakteres ajánlásról. Végül, a profil állapotának növeléséhez két egyszerű ellenőrzési lépést kell kitöltenie: először a kapcsolattartási adatok ellenőrzéséhez, a személyazonosságának ellenőrzése érdekében.

Miután a profilod befejeződött, ennyi! Azonnal elkezdheti jelentkezését a világ bármely részén. Mindössze 15 perc alatt házimunka lehet!

Képzelje el, hogy a ház egy ilyen tengerparti házban ül.
Megbízható házirendek

Miért megbízható háztartók? Ez könnyű. Ez az egyetlen ház ülő platform, amelyet a ház és a kedvtelésből tartott állatok megtalálására használok. Átfogó házgyűjteményük van a világ minden tájáról, és nagyra értékelem az ellenőrzési lépéseket.

Úgy gondolom, hogy a TrustedHouseSitters közösség olyan meleg és támogató. A megbízható házak háztulajdonosai annyira segítőkészek az emberek számára, akik gondoskodnak háziállatukról. Megértik, hogy mindenki, aki csatlakozott, az utazó valamilyen formája.

Tapasztaltam néhány ház ülést, ahol a tulajdonosok az előző éjszaka és/vagy egy ülés után szállást kínálnak, hogy segítsék az utazás következő szakaszát. Valójában ez egy közösség, elsősorban.

A TrustedHouseSitters -et azzal az elképzeléssel hozták létre, hogy segítsék a kedvtelésből tartott állatok szerelmeseit és az utazókat. Az állatok gondozása a szállásért cserébe. Ismerje meg a világ új részét, miközben szőrös barátokat szerez. Ez egy nyertes!

A kedvtelésből tartott állatok tulajdonosai megtakarítják az állatok beszállása vagy az itter fizetésének költségeit, hogy naponta átjussanak. Ehelyett van valaki, aki gondosan és figyelmet kínál az állatoknak a kedvtelésből tartott állatok otthonának kényelmében.

És mintha ez nem lenne enougH, a TrustedHouseSitters a legnagyobb háziállat- és ház ülő platform. Ha nőként ülsz, akkor ez védett és biztonságos utat biztosít az utazók számára a kedvtelésből tartott állatok tulajdonosaival való interakcióhoz, anélkül, hogy személyes információkat adna. Nem adnak személyes adatokat, amíg a ház ülésről szóló megbeszélésekbe nem kerülnek.

Még jobb, ha az utazás a szenvedélyed, a ház ülése 130 országban elérhető! Ez egy csomó utazási lehetőség. Képzelje el azokat a kultúrákat, amelyekbe belemerülhet, és az összes csodálatosan ennivaló lényt. És mindezt egy éves éves tagsági díjért kapja meg.

Brownkövek Newarkban, New Jersey – egy másik nagy ház ülnek áprilisra.
Miért kell fizetni a ház üléséért?

Őszintén szólva, kissé tétováztam, hogy díjat fizetek a háztartási szervezethez való csatlakozáshoz. De hamarosan rájöttem, hogy ennek értelme van. A TrustedHouseSitters platformot kínál a háztulajdonosok számára a potenciális házirendek biztonságos állatorvosához, és fordítva.

Nemcsak igazolták, hogy minden tag az, aki azt mondják, hogy vannak, hanem biztonságos és hatékony utat kínálnak a háztulajdonosok számára a házimoziokkal való kommunikációhoz. Eleinte nem osztanak meg személyes információkat, tehát mindkét fél védett.

A TrustedHouseSitters éves díja 130 USD. Noha eleinte nagyon soknak tűnhet, fontolja meg, hogy egy nagy utazóvárosban található szállás éjszakánként.

Az egyik házam két hétig volt Newarkban, New Jersey-ben, egy 20 perces vonatúton a Manhattan belvárosától. Hol máshol találhatott volna lakást két hétig New York -hoz, mindössze 130 dollárért? Nem is találsz egy szállodát 130 dollárért éjszakánként New Yorkhoz közel!

Az éves díj csak magának fizetett. Még akkor is, ha csak alkalmanként akar ülni, az éves tervdíj kiemelkedő érték.

Tudja meg, hogy egyes üléseknél hozzáadott költségek merülhetnek fel. Hosszabb házban (3 hetes) ülve néhány háztulajdonos kérheti Önt, hogy járuljon hozzá a közművek költségéhez. Ezt általában a tőzsdei jegyzetben fogalmazzák meg, tehát a hely közepén nincs meglepetés. Ön dönti el, hogy eldöntse, hogy jól van -e az extra fizetésével. Ha nem, akkor ne jelentkezzen. Csak tudd, hogy figyeljék erre.

Mennyire szép ez az alsó -keleti oldalsó macska?
Nehéz egy szóló nőnek házimozivá válni?

A ház, mint egyéni női utazóként, hátránya lehet, mivel egyes háztulajdonosok csak a párok számára ragaszkodnak, bármilyen okból. Soha nem találtam nehézségeket a ház biztosítása érdekében, amikor egyedül nő. Bizonyos esetekben azt gondolom, hogy ez valójában az én előnyömre szolgál.

A felső tippem? Keressen olyan háztulajdonosokat, akik szóló nők. Számos házam ül, más egyedülálló nők állatait követően. Mivel ez a közös, mindannyiunk számára egyszerűbb, hogy kapcsolatba lépjünk egymással és támogassuk egymást.

Nem zavarom a párokat kérő listákkal, mivel egy adott időben olyan sok más lehetőség van a megbízható házakon. Az új lehetőségek minden nap megnyílik. Tapasztalataim szerint nincs semmi, ami visszatarthat téged, amikor egyedül ülsz.

Lehet, hogy a háziállatok eleinte félénk, de megismernek téged.
Biztonságban ül a ház?

Néhány nő, aki el akarja házat szállítani, egyedül csoda, mennyire biztonságos egyedül ülni. Biztonságban ül a ház? Azt mondom, hogy igen, ugyanolyan biztonságos, mint a szülővárosában maradni!

Amikor a ház ül, van egy ház – vagy lakás, lakás, vagy akár farm – mindezt magadnak. Ha költségvetés-tudatos utazó vagy, ez nagy különbséget jelent a szállásokkal való szállás megosztásától a hostelekben. Nem kell aggódnia, hogy a poggyászát vagy a hangos szobatársakat egész éjjel horkolja.

Ezenkívül néhány ház ül a kapu közösségekben vagy az ajtóépületekben, és további biztonsági réteggel kínálja Önt. Ráadásul van egy kedves háziállat, aki a nap végén üdvözölhet téged!

Ennek ellenére az ön rajtad múlik, hogy egy rendeltetési helyen végezzen kutatást, mielőtt elfogadná a ház ülését. A város melyik részén élnek? Kényelmes -e a tömegközlekedés? Vannak -e a közelben lévő háztulajdonos barátai, akik vészhelyzet esetén segíthetnek? Megteheti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *