5 oka annak, hogy miért lehet online boldogan online Krétában, Görögországban!


Több mint három éve nomád életet élünk, és sok ember kijelenti, hogy szeretnének velünk kereskedni. Miközben továbbra is élvezzük a különböző városokban élést, az egyik ideiglenes házból vagy a szállodából a másikba ugrást, mindig leszünk egy olyan részünk, amely a tökéletes hely a letelepedéshez, a ház fejlesztéséhez, valamint a családhoz tartozik. Utazásaink során egy ház építéséről beszélnénk a Fülöp -szigetek egyik csodálatos strandján. Volt olyan idők, amikor elképzeltük magunkat, hogy Dél -Amerikában a hegyoldalon élünk. Meglehetősen őszintén szólva, nehéz kiválasztani, hogy hol lehet letelepedni, amikor olyan sok kedves hely van a világon!

Egyéb cikkek, amelyeket elolvashat:

Hogyan töltse el az 5 napját Kréta szigetén Görögországban

7 Figyelemre méltó dolog, amit Athénban, Görögországban kell fellépni

A Görögországban, Santoriniban fellépni

Hogyan töltse el az 5 napját Kréta szigetén Görögországban

Athénban fellépni, és még mindig úgy érzik, mint #Notatourist!

Én (Jonathan) az elmúlt három évben egy rendkívül eltávolító fotót készítettem a fejemben arról, hogy milyen lesz az álomházunk. Képzelje el egy szép homokos strandot egy védett öbölben, egész nap a napra, meredek, kemény domboldalon mögötte, ugyanúgy, mint egy látványos kilátás az óceánra. Ott azon a domboldalon, ahol a föld egy rövid fennsíkra süllyed, mielőtt tovább halad, és ott fejleszti ki otthonunkat. A természetes természetes anyagok, például a kő, a fa és a föld, beírják az építőelemeket, valamint elegendő terület lesz egy nagy teraszhoz, egy kerthez, hogy ételt termeszthessenek, és még néhány vendégszállást is fejleszthessenek. Vitorlásunkat biztonságosan kikötjük a természetes öböl által kifejlesztett természetes kikötőben, várva a következő kalandra. Ez az én képem az otthonunkról, most csak fel kell fedeznünk!

Két majom utazik – Miért lehet online Krétában

Nemrégiben meghívtak egy sajtótájékoztatóra, a Find Görögországgal, hogy nézd meg a görög Kréta -sziget Chania területét. Amit felfedeztem, teljesen meglepett!

Mint már ismerted már, Görögország gazdag kultúrában, és csodálatos tájat áldott meg. Hasonlóképpen sok régészeti lelőhelye van, ami még lenyűgözőbbé teszi a világ különböző részeiről származó utazók számára. A teljes területe 131 957 km2
és 3 elsődleges földrajzi területe van. Ezek a félsziget szárazföld (az ország legnagyobb földrajzi funkciója), a Peloponnészosz -félsziget, valamint a 6000 sziget, valamint az Égei -tenger és az Ion -tenger szigetei.

A szigetekről beszélve Krétát látogatottuk, Görögország legnagyobb és legnépesebb szigetét. Ez kötelező, amikor az országban tartózkodik paradicsoma strandjaival, magával ragadó kilátással a hegyekre, a tökéletes éghajlatra, a gazdag történelemre, valamint a kultúrával, az egészséges, mégis ízléses konyhával, valamint a meleg helyiekkel.

Két majom utazik – Miért lehet online Krétában – Robert Linsdell

Aztán felfedeztük Chania -t, Kréta második legnagyobb városát. Utazásunk elsődleges feladata az volt, hogy felszabadítsuk a krétai szellem trükkjeit azáltal, hogy van egy olyan utazás, amely minden érzékünket kiváltja. Megvizsgáltuk, és számos egyedi helyet, valamint Krétán, valamint annak közeli területeit megtapasztalhattuk. Ettünk a legfrissebb gyümölcsöket, valamint a botanikus kertben a legfrissebb gyümölcsöket, kipróbáltuk a Verekinthos Arts & Crafts Village -i kézi fazekasságunkat, valamint élveztük a híres Balos strand nyers szépségét. Hasonlóképpen mentünk körül az óvárosban, és több tenger gyümölcseit ettünk, mint amennyit elképzelhetne!

Több nap után, hogy megnézhessem a legjobban, amit ez a csodálatos régió kínál, már meglehetősen meggyőztem, hogy ez valahol telefonálhat otthonunkat!

Természetesen mindezek az okok, amelyek miatt Kréta lehet a tökéletes otthonunk, szintén tökéletes hely a nyaralás során. Csak légy óvatos, mivel mint én, előfordulhat, hogy nem akarsz elmenni!

Tartalomjegyzék

Íme 5 ok, amiért Krétában boldogan boldogan online lehet!

1. A Földközi -tenger
2. Kréta mediterrán éghajlata
3. Kréta mediterrán étrendje
4. A strandok, valamint a vitorlázás
5. Végül felfedeztem a fotót a tökéletes otthonunk fejében! A Pinterest -en vagy? Nyomja meg a PIN gombot, és adja hozzá koncepcióinkat a Pinterest táblához!

Íme 5 ok, amiért Krétában boldogan boldogan online lehet!

1. A Földközi -tenger

A Földközi -tenger a világ legnagyobb szárazföldi tengere, amelyet Európa, Afrika és Ázsia vesz körül. Nehéz nem csodálkozni ennek a tengernek a szépsége miatt, amikor a kristály eltávolítja a kék vizet, és mindenhol a legszebb szigetekkel párosul! Csak ránézve azonnal nyugodtnak és nyugodtnak érzi magát.

Két majom utazik – Miért lehet online Krétában

2. Kréta mediterrán éghajlata

Az év – Kréta kerek éghajlata tökéletes! tudsznullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *