15 dolgot kell fellépni Lafayette -ben, Louisiana -ban [a 3 napos útvonalmintával]


Lafayette Louisiana déli részén található. Gazdag története, valamint a gyönyörű tereptárgyak óta a Lafayette valóban olyan város, amelyet mindenkinek meg kell vizsgálnia! Az egyik hely, amelyet itt nem szabad kihagynia, az Acadian Village. Ez megnézné, mi történt a múltban.

Fotó: Eli Braud CC By-ND 2.0
Ebben a cikkben a Louisiana -i Lafayette -ben vagy a 15 tennivalót. Segítenék, hogy van egy fogalma arról, hogy mit kell tennie, amikor úgy dönt, hogy ebbe a hihetetlen városba megy.

Egyéb cikkek, amelyeket elolvashat:

A javasolt költségvetési terv szállodák teljes felsorolása Louisiana -ban, USA -ban

Az USA-ban, Louisiana legjobb szállodáinak listája-az olcsó és a csúcskategóriás szállodák között

15 legfinomabb fellépés Aspenben, (CO) Colorado

A javasolt olcsó szállodák teljes felsorolása Alabamában, USA -ban

Utazási útmutató Mississippi -be, USA – 10 legfinomabb látnivaló, ahol vacsorázni kell, és hol maradjon

Tartalomjegyzék

A legjobb dolgok fellépni Lafayette -ben, Louisiana -ban

1. Vermilionville
2. A Martin -tó rookery
3. Az evangélista Szent János székesegyház
4. Acadian Village
5. Lafayette Tudományos Múzeum
6. Akadiai Kulturális Központ
7. Alexandre Mouton House
8. Evangeline Adja meg a parkot
9. A Louisiana Airborne Memorial Bridge, valamint az emlékmű
10. Lafayette gazdálkodók, valamint a kézművesek piaca
11. Lafayette Konferencia és látogatói bizottság
12. Paul és Lulu Hilliard Egyetemi Művészeti Múzeum
13. Az Acadiana Gyermekek Múzeuma
14. Cajundome & Kongresszusi Központ
15. Lafayette Művészeti Galéria
3 nappal Lafayette -ben, Louisianaday 1 -ben, Louisiana -ban, Lafayette -ben.
2. nap Lafayette -ben, Louisiana -ban
3. nap Lafayette -ben, Louisiana -ban

Gyakran kérdezte a Lafayette, Louisiana -val kapcsolatos aggodalmakat

A legjobb dolgok fellépni Lafayette -ben, Louisiana -ban

1. Vermilionville

Fotó: Louisiana Travel CC BY-ND 2.0
Ez a legjobb hely, ahol sokkal többet fedez fel a terület történetéről. Nem csak a 18. századból származó hihetetlen otthonokkal rendelkezik, ám ugyanakkor tele van nagyszerű tárgyakkal, amelyek életre keltik.

Javasolt túra: Kirándulás Historic Vermilionville

2. A Martin -tó rookery

Fotó: J E Theriot CC, 2.0
Ha egy felejthetetlen és visszaindító napot szeretne, akkor a Martin -tó Rookery vár rád! Van egy fantasztikus 2 órás mocsári kirándulás, amely valóban megéri. Látni fog néhány állatot, valamint a kilátás csodálatos. Azok az emberek, akik szeretik a fényképezést, igazán szeretik ezt a helyet!

3. Az evangélista Szent János székesegyház

Fotó: Questermark CC BY-SA 2.0
Rendkívül festői templom! Ez a kvázi-román stílusú tégla székesegyház Lafayette-ben érdemes meglátogatni, még csak rövid ideig is. Ez a régi templom gazdag a történelemben. valamint annak ellenére, hogy régi, a felhasznált anyagok óta még mindig újnak tűnik. Amikor a Louisiana -i Lafayette -ben tartózkodik, ne emlékezzen arra, hogy ide megy.

4. Acadian Village

Fotó: Louisiana Travel CC BY-ND 2.0
Ez a Louisiana Lafayette -ben található személyes kulturális park segítene az időben történő visszalépésben. Azok az emberek, akik szeretik a történetet, örülnének a tárgyak olvasásában. Tehát ha valaha is van esélye, ne emlékezzen arra, hogy ide megy

5. Lafayette Tudományos Múzeum

Fotó: New Orleans CC infrogmációja: 2.0
Ez a múzeum fantasztikus minden korosztály számára. Mindenki határozottan örülne, ha a kiállításokat belsejében látja. Több mint 1000 festményt, nyomatot, valamint a Louisiana művészek szobrászatát, valamint a kiállítások és a planetárium programok rutinszerűen megváltoztatása.

6. Akadiai Kulturális Központ

Fotó: Richard Byrd CC, 2.0
Egy menj itt, itt ingyenes. Ha ide megy, felfedezheti a terület múltját, valamint a regionális kultúra fejlődését. Hasonlóképpen van egy dokumentumfilm, amelyet a látogatók számára kínálnak. Ez az utazás valóban tudományos és szórakoztató ugyanabban az időben.

7. Alexandre Mouton House

Fotó: Questermark CC BY-SA 2.0
Az Alexandre Mouton House, szintén a Lafayette Múzeum -házak régiségeinek, festményeinek, valamint a Mardi Gras jelmezek gyűjteményének. Miután itt megnézte, határozottan megérti a ház történetét.

8. Evangeline Adja meg a parkot

Ez a park visszahozná az időben. Kérjen lehetőséget arra, hogy felfedezzék a Bayou Teche terület történetét, valamint a korai telepesekről. Maga a talaj szintén gyönyörű. Soha ne hagyja ki ezt a helyet, amikor Lafayette -ben (Louisiana) tartózkodik.

9. A Louisiana Airborne Memorial Bridge, valamint az emlékmű

Ez a híd 18 mérföld hosszú, valamint lehetőséget biztosít a látogatók számára a gyönyörű mocsár megtekintésére. Ez szintén egy fantasztikus emlékmű, amelyet a srácnak, valamint az Egyesült Államok fegyveres erõinek nőinek szenteltek, akik légi katonákként szolgáltak. Nagyon izgalmas tények vannak a történelemről, amikor ide megy.

10. Lafayette gazdálkodók, valamint a kézművesek piaca

A tökéletes hely, ha sok dolgot szeretne szerezni! Nagyon sok nagyszerű termék van itt. TherAz E különféle gyártók, beleértve az ételeket, borokat, testtermékeket, ruházatot, fémet, valamint a fatisztákat, valamint még többet.

11. Lafayette Konferencia és látogatói bizottság

Ez egy rendkívül informatív nyaraló központ. Rengeteg információval rendelkezik, valamint a személyzet barátságos, valamint annyira készen áll arra, hogy segítsen neked!

12. Paul és Lulu Hilliard Egyetemi Művészeti Múzeum

Ez egy kortárs művészeti múzeum. A belső kiállítások rendkívül érdekesek. Ezt a múzeumot Paulnak, valamint Lulu Hilliardnak nevezték el, aki 3 millió dollárt járult hozzá az épület építéséhez.

13. Az Acadiana Gyermekek Múzeuma

Maga a névből természetesen ez a hely tökéletes vagy gyerekek! Tehát ha gyerekekkel utazik, akkor ide kell menned. Nagyon sok szórakoztató tevékenység a gyermekek számára! Számos különféle hely van, amelyek a gyermek méretvilágának témájúak. Egy élelmiszerbolt, étterem, bank, fogorvosi iroda stb. A fiatalok nem fognak belefáradni.

14. Cajundome & Kongresszusi Központ

Fotó: Doc Searls CC, 2.0
Ez a legjobb hely a hatalmas eseményekhez! Ha nagyszerű koncertet szeretne élvezni, ez a hely az Ön számára. Fantasztikus hely, hogy szórakoztathassa magát.

15. Lafayette Művészeti Galéria

Ez a kis művészeti galéria speciális műalkotásokkal rendelkezik. A regionális művészek bármilyen típusú művészete itt felfedezhető, például festészet, kerámia, fa, ékszer, vegyes média és szobrászat. A város körül mutatnak be. Ha a művészetre gondolsz. Akkor ide kell menned.

3 nappal a Lafayette -ben, Louisiana -ban.

Mathieu Cheze

1. nap Lafayette -ben, Louisiana -ban

Lafayette -egyezmény és látogatók kompenzációja – Mielőtt megkezdené az utazást a Louisiana -i Lafayette -ben, javasoljuk, hogy menjen a Lafayette -egyezményre, valamint a látogatói bizottságra. Ez a központ segítené, hogy sokkal több információ legyen az utazásról.

Vermilionville – Annak érdekében, hogy sokkal többet tudjon megérteni a városról, akkor ide kell menned. Látni fogja a 18. századi házakat, nagy tárgyakkal. Azok az emberek, akik szeretik a történetet, örömet élveznének ezen a helyen.

2. nap Lafayette -ben, Louisiana -ban

A Martin-tó Rookery-Ez a 2 órás mocsári kirándulás lehetővé teszi, hogy jobban érezze magát a természet iránt. Fantasztikus kilátásokkal rendelkezik, és különféle állatokat is fog látni. Ha szereted a fényképezést, ez a legjobb hely egy nagyszerű fotóhoz.

Az evangélista Szent János székesegyház-ez a rendkívül gyönyörű templom kötelező látogatás. Gazdag a történelemben, valamint az egyház rendkívül festői, hogy az emberek, akik szeretik a fényképezést, örömmel járnak ide.

3. nap Lafayette -ben, Louisiana -ban

A Lafayette mezőgazdasági termelők és a kézművesek piacának – mielőtt távoznának, el kell mennie a Lafayette Farmers -hez, valamint a kézművesek piacához. Nagyon sok dolgot kaphat itt, az ételektől, a boroktól a ruhákig, valamint még sok mindent!

Gyakran kérdezte a Lafayette, Louisiana -val kapcsolatos aggodalmakat

Fotó: Amanderson2 Public Domain Mark 1.0
1. Kockázatmentes utazni Lafayette-be, Louisiana-ba?

A Lafayette nyaraló látnivalói elsősorban biztonságosak. A turistákat azonban arra ösztönzik, hogy vigyázzanak éjjel, bárhová is.

2. Mikor van a legjobb idő a Louisiana -i Lafayette -be?

A Lafayette -hez való menni a legfinomabb idő a tavasz és az őszi szezon. Az időjárási viszonyok nagyszerűek és félelmetesek ezekben a napokban. Mindenki határozottan örülne, hogy nagyszerű időt tölt a városban ezekben az évszakokban.

3. Pontosan hogyan lehet eljutni Lafayette -be, Louisiana -ba?

Sajnos a különböző városokból csak néhány repülőtér repül közvetlenül a Lafayette -be (Dallas, Atlanta, Denver és Houston). Egyes államokban egy összekötő járatot követel. A kijelentett város elsődleges repülési terminálja a Lafayette regionális repülőtér. Megvizsgálhatja a Skyscanner -t a kínált járatok számára.

A Pinterest -en vagy? Csatlakoztassa ezeket!

Az íróról

Szia! Fatima vagyok. Az első nagy utazásom 2016 -ban volt a gyönyörű Cebu városban. Ezután gondolkodtam az utazásról. Most örülök annak, hogy felfedezzem a nyelveket, valamint más ország kultúráját. Célom az, hogy évente legalább egy országba menjek, valamint hogy megosszam tapasztalataimat más emberekkel a zeneszerzéssel vagy a blogolással. Tapasztalja meg az utamat azáltal, hogy betartom velem az Instagram -on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *