A 15 legfontosabb családi tevékenység a Michigan -i Grand Rapids -ban


A Michigan -i Grand Rapids külvárosában születtem és neveltem, és még mindig figyelembe veszem West Michigan -et otthonomnak. Az emberek általában ötleteket kérnek tőlem, hogy mit tegyek Kent megyében, ezért úgy döntöttem, hogy elkészítem a környéken a családbarátabb rendeltetési helyeket.

Néhány ilyen helyszín nem létezett, amikor gyerek voltam, mások pedig erősek. Szerencsére hazaértem a saját gyerekeimmel, és meg tudom értékelni, hogy a város mennyire nőtt és javult az elmúlt huszonöt évben.

Vegye át ezeket a javaslatokat, és ha többet vágyakozik Michiganben, nézd meg a nemrégiben közzétett frissített és átfogó útmutatót a Michigan-i 50 legjobb tennivalókról a helyszínen, az Ön RV életmódja. Teljesen ingyenes, és tele van néhány fantasztikus javaslattal.

Frederik Meijer Gardens és Sculpture Park

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

A Kelet-Grand Rapids-tól és a történelmi Gaslight falutól, a Frederik Meijer Gardens és a Sculpture Park egész évben nyitva tartja (az öt emeletes trópusi télikert a legnagyobb a maga nemében az államban). Ahogy a neve is sugallja, a kültéri szobrok sokszínű választékát helyezték el a park területén. A Summertime Concert sorozat az emberek kültéri amfiteátrumába vonzza az embereket. A kerti élmény nagy részét gyermekek köré tervezték; Ez az oldal számos kiemeléssel rendelkezik, amelyeket az egész család szeretni fog. A Frederik Meijer Gardens és a Sculpture Park csodálatos hely, győződjön meg arról, hogy ez a helyszín szerepel a listán.

Millennium Park: strand és splashpad

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

Ha megnézi a Grand Rapids -t a Memorial és a Labor Day hétvégei között, ügyeljen arra, hogy menjen el a Millennium Parkba, és áztassa fel a napot a tengerparton és a Splashpadon. A hat hektáros homokos strand népszerű hely a családok számára homokvárak építéséhez és úszásához a Millennium Park-tó jelölt területein. A koncessziós állvány és az öltöző szomszédságában Mehey Splashpad; Több mint egy tucat permetezőgép, vödör, fröccsenés és egyéb vízjellemzők tartják a kisgyermekeket és a fiatalabb gyerekeket boldogok és szórakoztatják.

John Ball Állatkert

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

A John Ball Állatkert a West Michigan Állatkert és Akváriuma. Az állatkert a dombos tájba épül, kilátással a Grand Riverre; Az állatkert feltárásának egyik lehetősége az, hogy felfelé (vagy le) lovagoljon a funikularon, és mentse meg a lépéseinek újbóli nyomon követését. Az állatkertet szinte teljes egészében a régi növekedés lombhullató erdőjének lombkorona zárja be, és a nyári hónapokban hűvösebben tartja a látogatókat és az állatokat. A kiemelt események (a felvételben nem szerepelnek) egy cipzáras, Sky Trails kötelek tanfolyam, Sting Ray Lagoon, Camel Rides és Budgie Aviary. Ha elmész, győződjön meg arról, hogy menjen az állatkert otthonának felső és hátsó széléhez, hogy megtekintse az új Tigris kiállítást, és fedezze fel a fa felső előőrs és a természetjáték zónáját.

Hol szállhatnék meg

Keressen családbarát szállásokat a Michigan-i Grand Rapids-ban, a hagyományos szállodáktól a magán Air B & B otthonokig a Stay22.com webhelyen:

Nyugat -Michigan Whitecaps

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

A West Michigan Whitecaps a West Michigan kisebb bajnoki baseball -csapata. A Home Field az ötödik harmadik labdapark, amely a Comstock Parkban található, körülbelül tíz mérföldre északra a belvárostól (a stadiont közvetlenül az USA-131-től láthatja). Mint az Egyesült Államok más kisebb bajnoki baseball-játékai, az élmény egészséges, családbarát szórakozás. Ellenőrizze a WhiteCaps webhelyét, hogy vannak -e különféle események, promóciók és „téma” éjszakák.

Grand Rapids Gyermekmúzeum

Weboldal:

A Grand Rapids belvárosának szívében található, a Grand Rapids Gyermekmúzeumban kilenc kulcsfontosságú kiállítást kínál két emeleten (a kedvencünk a Bubbles kiállítás a második emelet első sarkában). A múzeum egy szép, közepes méretű létesítmény, amely kiszolgálja a fiatalabb gyermekeket és a kisgyermekeket. A csütörtök este a családi éjszaka, és a belépés 1,75 dollárra/személyre enged. A múzeum sétára van a Grand Rapids Közkönyvtártól; Útközben szeretnénk dobni a Lucky Pennys -t a Veteran Memorial Park szökőkutakba.

Grand Rapids nyilvános múzeum

Weboldal:

Hitel: Grand Rapids nyilvános múzeum

Az 1854-ben alapított Grand Rapids Public Museum 1994-ben költözött a legmodernebb Van Andel Múzeum Központba. A víz fölött egy üveg pavilonban található körhinta). Átlagosan tíz állandó és utazó kiállítás három emeleten oszlik meg, beleértve a régi Grand Rapids -kiállítás utcáit, emlékszem, hogy gyerekként láttam.

Boulder Ridge Wild Animal Park

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

Egy másik lehetőség az állati szerelmesek számára a Boulder Ridge Wild Animal Park, egy 80 hektáros állatkert és akvárium, amely rövid autóútra található a Grand Rapids belvárosától délkeletre (Altóban, a régi botrányomban). Ez a vonzerő szezonális (a 2016 -os nyitó május 1 -jére van beállítva), és egzotikus ANI -t tartalmazMals, hüllők, madarak, gerinctelenek és halak. Sokan, mint például a Boulder Ridge, mert a látogatói élmény interaktív, és az állatok nagyobb és nyitottabb házat élveznek.

Coopersville Farm Múzeum

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

A Boulder Ridge Wild Animal Park ellentétes irányában található a Coopersville Farm Múzeum. Miközben nem jártam ezen a rendeltetési helyen, a múzeum weboldalán és a Facebook oldalán közzétett fotók pontosan úgy néznek ki, mint egy olyan hely, amelyet a gyerekeim élveznének. A farm- és a vidéki élet körül tervezett kiállítások többsége interaktív és oktató. A gyerekek rendezvényei a szombati állatkerttől a kézművekig terjednek. A Coopersville -ben szintén egy szezonális személyszállító vonat, amelyet sok család szeret.

Grand Rapids Public Library

Weboldal:

A Grand Rapids Gyermekmúzeum közelében található, a belváros (111 Library St. NE) Grand Rapids Public Library a város kiterjedt könyvtári rendszerének fő ága. Az impozáns háromszintes épületben a családok mind a gyermekek, mind a fiatal felnőtt szakaszokat találják. Ideje a kijelentkezéskor egy történeti idővel, vagy keresse meg a Geocache könyvtárat, mint néhány nyár ezelőtt.

Grand Rapids Művészeti Múzeum

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

A Grand Rapids egészséges és élénk művészeti jelenete van. Egy másik belvárosi vonzerő, a Grand Rapids Művészeti Múzeum állandó és utazó kiállításokat tartalmaz, kezdve a michigan -i művészek munkájától a bútorokig, amelyek a várost az ipari formatervezési közösségben híressé tették. A múzeumba történő belépés keddenként 10: 00 -tól 17 -ig és csütörtök este 21 -ig tart. A nyári vakáció alatt látogató családok kihasználják a különféle napi táborokat.

Blanford Természetközpont

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

A John Ball Állatkert mellett található Blanford Természetközpont egy csodálatos hely a természetbe való bejutáshoz. Az általános iskolások népszerű terepi úti úti célpontja, a családok minden évszakban felfedezhetik a sok ösvényt, sétányt és utat (hótalpas bérleti díjak állnak rendelkezésre). Blanford egész évben van néhány aláírási rendezvénye; A Sugarbush juharszirup betakarítás a kedvencünk. Megnézheti a vadon élő állatok oktatási központját, a Heritage épületeket és a működő gazdaságot is, amely a látogatók fenntartható mezőgazdaságról és az élelmiszer -előállításról szóló oktatásra összpontosít.

Grand Rapids Civic Színház

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

A Grand Rapids Civic Theatre 2006-ban teljesen felújított, 1979-ben az első előadása óta a belvárosi közösség támaszpontja. és a családbarát produkciók, mint például a karácsonyi történet, a The Musical.

Erdei bevásárlóközpont

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

Amikor a VHS és a Rotary telefonok mind dühösek voltak, a Woodland Mall volt az a hely, ahol neon színű ruházatot vásároltak. A 28. utcán, a belvárostól délre fekvő nagy bevásárló- és szórakoztató folyosón található, a Woodland Mall az elmúlt néhány évtizedben sokkal több csípő-trendt kapott. Példa erre: most van egy IMAX mozi, a négy ünnepség egyike! Cinema helyszínek a nagyobb Grand Rapids -ban. Egy másik népszerű bevásárlóközpont a Rivertown Crossings Mall Grandville -ben.

A Művészeti és Művészeti Díj fesztivál

A Művészeti Fesztivál:

Művészeti díj:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

Visszatérve a modern Grand Rapids művészeti jelenetre, érdemes megemlíteni, a Művészeti Fesztivál és a Művészeti Díj. A Művészeti Fesztivál közel ötven éve működik, és minden típusú művészeti ünnepi ünnepség (tánc, előadás, zene, mesemondás és vizuális). Az esemény egy egész hétvégén zajlik, és a Calder Plaza -ban felállított élelmiszer -teherautók és gyártók; Az esemény ingyenes, és több mint 350 000 embert vonz.

Noha a művészeti díj viszonylag új esemény, nagy szerepet játszott a város globális tudatosságának felhívásában. Azt állítva, hogy a világ legnagyobb művészeti versenye, a világ minden tájáról származó művészek bemutatják munkájukat azzal a reménytel, hogy megnyerik az 500 000 nyereménypénz egy részét. A legjobb rész: a nyerteseket a nyilvános szavazás és a szakértői zsűri kombinációja határozza meg. A bejegyzések közel 200 helyszínen találhatók a város körül; Az idei verseny szeptember 21 és október 9. között zajlik.

Hallépcső

Weboldal:

Hitel: Tapasztalja meg a Grand Rapids -t

A Grand River mentén, az 560 -as Front Ave -nál található, a Grand Rapids Fish Ladder segítette a halak upstream ívási erőfeszítéseit, amelyek egyébként nem képesek manőverezni a város nevéért felelős zuhatagokat. A Fish Ladder a Gerald R. Ford elnöki múzeumának könnyű sétáján található (a felújításra a következő hónapig zárva tartva) és az indiai temetkezési helyek az Ah-Nab-Awen Parkban. Ha július 4 -én tartózkodik a városban, ez kiváló hely a tűzijáték figyelésére.

De várj, van még!

A Michigan a Grand Rapids felé vezető út megtervezésével kapcsolatos további információkért itt nézd meg a Grand Rapids tapasztalatát:

Pin később:

Van-e kedvenc családodDly tevékenység Michigan második legnagyobb városában? Hagyjon megjegyzést az alábbiakban.

Boldogság útjai!

Összefüggő

Michigan kaland szórakoztatása és vízparkja 1989 volt, és Michigan kalandja második éve volt, mint Michigan kalandja, és nem a Deer Park Funland. Az év végi jutalomra utaztam a parkba, az ötödik osztályos diákok csoportjával, akik az iskolai biztonsági járőröket végezték el. A buszt a szakaszig lovagoltuk …
2016. március 12. “Michigan”

Öt szórakoztató enni fagylaltot a Michiganummertime-ben, nyári, sum-sum-sumertime-ben! Számomra a Nyugat -Michigan -i nyaralás nem teljes, amíg véglegesen nem van homok a cipőjében, legalább egy tűzoltóboltot egy üvegedénybe rögzített, és legalább egy fagylalt fejfájást elvisel! Extra pontok a szúnyogcsípésekhez, a nagy merülő alakban! Felett…
2015. június 28 -án “Food & Drink”

A Michigan -tó körének vezetése, amelyet az Atlanti -óceánhoz tartoztak, zárak, csatornák és csatornák rendszerével, a Saint Lawrence Seaway mentén, a népszerű középnyugati út a The Terfic Lakes Circle Tour, egy kijelölt festői útrendszer, amely összeköti az összes fantasztikus tavat és a fantasztikus tavakat és a fantasztikus tavakat és a St. Lawrence folyó. A fantasztikus tavak körútja…
2022. október 17. “Epikus út kirándulások”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *