Kockázatmentes maradni a közúti utazáson: A stresszmentes élmény


közúti kirándulások funkcionális ötletei kivételesen érdekes módszer lehetnek a világ megtekintésére, valamint mindenféle különféle tapasztalat és kaland találkozására, bár ők is A jelenlegi kockázatokat. Utazáskor nem mindig lehet az előre nem látható dudorok eltávolítása az úton, azonban vannak olyan lépések, amelyeket megtehetsz, hogy kipróbálhassák és biztonságban maradjanak. Itt található néhány funkcionális ötlet, amelyet hasznos lehet a következő utazáshoz.

Tervezze előre az utat

Sokan közülünk vannak olyan telefonok és műholdas navigációs rendszerek, amelyekre telefonálhatunk, hogy ideális irányba mutassunk minket, ám mindig hasznos, ha durva koncepció van arról, hogy hova megy az utazás előtt. Ha kiszáll a legyőzött pályákról, valamint az elsődleges utakról, akkor felfedezheti, hogy a jele leesik, valamint a szokásos térképektől, valamint az útvonalaktól függően, amelyet egy párnán és a papíron is megjegyeztek – Ha megérti az utat, ez időt takarít meg, és megakadályozza, hogy eltévedjen.

Ellenőrizze az autóját

Mielőtt elkezdené a következő kirándulást, okos megvizsgálni a járművet, és megbizonyosodni arról, hogy felkészült -e az előttünk álló élményre. Vessen egy pillantást a gumiabroncsokra, töltse fel a gáztartályt, töltse fel az olajat és a vízszintet, és győződjön meg arról, hogy van -e sürgősségi ellátás a csomagtartóban. Nagyszerű koncepció, hogy felkészüljön a snackekre, valamint a palackozott vízre, hogy nagy láthatóságú mellényeket hozzon magával, valamint csomagoljon egy nagyon elsősegélykészletet, egy lyukasztási javító munkacsoportot, valamint meleg ruhát. Hasonlóképpen ellenőriznie kell, hogy van -e bontási borítója.

Vezess óvatosan

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy óvatos sofőr vagy, azonban az Egyesült Államokban a balesetek 90 % -át az autós hibák váltják ki. Ha hajlamos arra, hogy letegye a lábát, amikor a nyitott utakon van, vagy rendszeresen telefonhívásokat kezdeményez, vagy vezetés közben üzeneteket küld, akkor másokat veszélyeztethet. Annak elkerülése érdekében, hogy telefonhívásokat fogadjanak el a jármű baleset ügyvédeitől, ügyeljen arra, hogy betartsa -e az út politikáját, valamint tiszteletben tartja a többi úthasználót. Maradjon a sebességkorlátozásokkal, biztosítson más sofőröket, valamint időt, jelezze a jelzést, mielőtt lép vagy lassú, és mindig ellenőrizze a vak területét, mielőtt megváltoztatja a sávot vagy leáll. Ugyanígy döntő fontosságú, ha bármilyen módon fizetni kell az előző útra. Ha hektikus szöveges üzenetet küld, és azt is követeli, hogy hirtelen megálljon, akkor nem lesz képes elég gyorsan reagálni.

Az ütemterv leállítása

A Nemzeti Autópálya webes forgalombiztonsági adminisztrációjának adatai azt idézik, hogy sokkal több, mint 70 000 baleset következik be, ha évente elhasználódtak. Az álmosság megállítása, a rutin rutin megállítása, szálljon ki, lélegezzen be friss levegőben, és nyújtsa be a lábát. Ugyanígy a legfinomabb a késő esti vezetés megakadályozása.

Tervezi a következő közúti utazását? Ha igen, akkor valószínűleg azt reméli, hogy bármi is zajlik. Sok esetben az A -tól B -ig terjedhet, bármilyen típusú probléma nélkül, valamint a közúti kirándulások rendkívül szórakoztatóak lehetnek, bár érdemes figyelembe venni a kockázatokat. Az előre nem látható balesetek, valamint az események lehetőségeinek csökkentése érdekében mindig biztonságosan vezessen, ellenőrizze a járművet az utazás előtt, tervezze meg az utat előre, és ellenőrizze, hogy megáll, és rutinszerű szünetet tart.

Legyen cselekvési terve

Nagyon sok olyan dolog van, amelyben el kell hinni, amikor megpróbálja megtervezni, és felkészülni a legjobb közúti utazásra, valamint ez valami, ami óriási különbséget jelent a módszernél, amelyben minimalizálja a szorongást, valamint az utazás aggodalma. Önnek cselekvési tervet követel meg arra, amit fog tenni, valamint azt, hogy hol megy az utazáshoz, bár Önnek is következetlenségi tervét kell készítenie, hogy segítsen Önnek, valamint az egyik A döntő szempontok itt az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a helyszínen cselekvési terv van -e baleset vagy vészhelyzet helyzetében.

Az egyik döntő dolog, amire itt gondolkodni kell, az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kapcsolatba lépjen egy jármű -baleseti ügyvéddel, vagy legalábbis a kutatási tanulmányt. Ez a módszer, amelyet gyorsan képes cselekedni, akkor a közúti utazás során balesetre, valamint a biztonságos jogi képviseletre gyors és hatékony módon kell lennie. Ez az, amit Ön igényel, és sokat tehet a lehető legnagyobb mértékben javítani. Ez egy kevésbé aggodalomra ad okot, és ez fantasztikus lépéssé teszi az utazás szorongásának kiküszöbölését.

Összefüggő

3 módszer a kockázatmentes útra való felkészüléshez, ha a városon vagy az országon keresztül vezet, a közúti kirándulások fantasztikus módszert jelentenek a családdal, a barátaival vagy a jelentős másokkal való eltöltésre. A közúti kirándulások lehetővé teszik az utazók számára, hogy megtekintsék az ország különböző részeit, valamint talán még a világot is. Mielőtt elmész, fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy…
2022in október 25. “Vendég posta”

TéliA családi utazás biztonságát nem kizárólag a napsütéses nyári időjárásra fenntartják. Ha a háztartás télen a nyílt úton halad, akkor meg kell győződnie arról, hogy havas vagy jeges terepen utazik, ha Ön és háztartása kockázatmentes marad. Amikor biztosított egy lakókocsi -bérleti díjat az utazáshoz, meg akarja tartani…
2017. január 31 -én “Vendégbejegyzés”

A Memorial Day háztartási útja az AAA szerint, az Automobile Travel 5,4 százalékkal növekszik ezen az emléknapon. Ez mindig egy közúti kirándulás, valamint az idei gázköltségek, amelyek várhatóan 3 dollár alatt maradnak, a háztartások költséghatékonyak az útra, különösen, ha egy tartályú kirándulást végeznek. Mielőtt távozik, keresse meg …
2010. május 27 -én “Szezonális utazás”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *