AK havi összefoglaló: 2021. április


A kalandos Kate affiliate linkekből áll. Ha ezen linkeken keresztül vásárol, akkor jutalékot fogok keresni, ha Önnek külön költségeket jelentenek. Kösz!

Ossza meg a Twitteren
Megosztani Facebookon
Ossza meg a Pinterest -en
Ossza meg az e -mailben

Április 26 -án 12: 08 -kor megérintettem Bostonban – és rájöttem, hogy van időm megölni. Közel négy órával a kritikus kinevezésem előtt.

Anyukám felvette a repülőtéren. Megálltunk egy Revere-i olasz élelmiszerboltban, és felvettünk egy olasz alját, amit hónapok óta vágyakoztam (és amit nem találsz az Egyesült Államok erős olasz-amerikai részein).

Aludtam, hogy ébren voltam, figyelembe véve, hogy az előző éjszaka 9: 15 -es egyenértékű, de tovább kellett mennem. Ivottam teát, és a tévére meredtem, alig tudtam követni a show -t, készen álltam az órára, hogy gyorsabban lépjen.

Végül itt volt az ideje. A Lynn Tech-hez, az eredetileg a Massachusetts-i Lynn veszélyeztetett közösségének kiszolgálására épített oltási helyhez vezetettünk.

A családom szinte mindenki Lynnben élt, és Lynn mindig is a bevándorlók városa volt. A családom az 1900 -as évek elején voltak a bevándorlók, a francia kanadai New Brunswickból. Aztán jöttek oroszok, kambodzsai, dominikánusok. Manapság sok újonnan érkező bevándorló Lynnbe Guatemalából származik.

És a Lynn Tech gimnáziumában, ahol az oltások most már minden Massachusetts lakosa számára nyitva állnak, minden korosztályú emberek, minden méretű, minden színű ember, a világ minden tájáról származó emberek, másoknak és maguknak a biztosításához: –

Ellenőriztem a hőmérsékletemet az ajtónál. Az asztalról az asztalra költöztem, megadva a nevemet és az információkat. “Itt található egy információs csomag a moderna oltásról.” Ah, szóval ezt kapnám.

Leültem a székbe, és egy Massachusettsi nemzeti őr egy tűt csúsztattak a bal karomba. Anyukám egy képet készített, és megköszönte neki a szolgálatát.

Első adag.

A rémálom végének kezdete.

Végül.
A meglátogatott úti célok

Prága, Csehország

Lynn, Reading, Lynnfield és Woburn, Massachusetts

Szocializálja a 2021 -es utat!
Kiemelés

A covid oltásom megszerzése messze volt a hónap legfontosabb eleme. Charlie a hónap elején is megkapta az övét! Visszament az Egyesült Királyságba, hogy megszerezze első adagját Astra-Zeneca; Június végén visszatér a második adagjához, mivel a britek 11 hetes távolságra helyezik el az adagokat.

Folyamatosan javítva a feltételeket a Cseh Köztársaságban. Durva időnk volt a Covid -szal, három különálló hullámmal az ősszel és a télen, de végül a számok egyre jobbak, és szeptember végén tekintve a legalacsonyabb szintre esnek.

Minden, kivéve a létfontosságú szolgáltatásokat (azaz a szupermarketeket és a potraviny -t, vagy a csehhez a bodegashoz legközelebbi dolgot), az október tekintetében – a december három csodálatos hete kivételével.

De a javuló körülmények mellett a helyek újból megnyílik! Megkaptuk a mezőgazdasági termelők piacát, véget értek a 9:00 óráig, és kvázi-jogi szabadtéri étkezés történt (azaz technikailag nem nyitott, de nem állnak meg téged, ha az asztalnál ülnek el, és/////////////// 10 vagy sör).

Megkaptam a cseh rezidenciámat! Ez jelentős vállalkozás volt az elmúlt hat hónapban, és az út során több visszaesés volt, de végül megkaptam a vízumot, a Momentary Resident és a Little Cseh Passport Book -ot. Öt évig jó – ezután jelentkezhetek állandó tartózkodási helyre. Szent tehén.

Dolgoztam az Expat Zone -val, és ha ismersz olyan személyeket, akiknek cseh vízumra vagy kereskedelmi engedélyre van szükségük, akkor választania kell őket (és el kell mondania nekik, hogy kalandos Kate küldött neked). Nem álmodoznék, hogy ezt ügynökség nélkül csinálom. A folyamat gnarly, még akkor is, ha csehül beszél, és ez sokkal több, mint önmagában kezelni.

Megnézem a családomat és a barátaimat, miután ilyen sokáig távol voltak. A szüleim egyaránt teljesen oltottak, csakúgy, mint a nagynéném és a nagybátyám – jelentős megkönnyebbülés. És barátaim, Lisa és Alexa, és én szabadban lógtak, távolodtak és maszkoltak – meg kellett ünnepelnünk Alexa születésnapját, találkoztunk új kölyökkutyájával, és lógnunk az egyik kedvenc gyerekemmel, aki most kettő és szereti a szennyeződésben ásni!

Új fitnesz rutin. Nemrég csatlakoztam az Obé Fitnesshez, és nagyon élvezem! Naponta rengeteg élő edzést végeznek, és bármikor megtehetsz igény szerinti órákat is. Mindent tartalmaz az erőtől a jógáig, a Pilatesig és a Barre -ig, hogy táncoljon a trambulinig. Különösen szeretem, hogy rengeteg táncórájuk van, mivel ezt általában nehéz megtalálni más fitnesz -alkalmazásokban.

Ha érdekli a Tryinullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *