A kreatív módszerek a hátsó ülés békés


közúti kioldásának kiváló módszere a különböző országok, kultúrák, mind a természeti világ megtapasztalására. Ugyanígy azt jelzi, hogy gyorsan csomagolhat az utazáshoz, és bármilyen alapon bármilyen alapvető alapja van, ami kiváló előnye bármilyen utazó család számára. Bármely típusú tapasztalt közúti tripping azonban megérti, hogy a tapasztalat nem mindig napsütés, valamint a százszorszépek.

Az eltévedés, a hosszú éjszakai meghajtók, valamint a szűk területen órákig tartó emberek nagyszerű ajánlatai stresszes eseményeket okozhatnak, különösen akkor, ha a fiatalok vontathatók. Szerencsére néhány innovatív megoldással boldoggá teheti a gyerekeket, anyagokat és elfoglaltokat is, miközben folyamatosan összpontosít az utakra. Itt van öt ötlet a hátsó ülés békés tartására az autókkal és a teherautókkal való utazásokhoz.

Filmmaraton

Ez egy régi hűséges, függetlenül attól, hogyan utazik. Semmi sem tartja a fiatalok sokkal jobban örülni, mint a preferált filmjeik felvétele, snackekkel, valamint megőrülve őket. Csak egy laptop vagy tabletta, egy nehéz meghajtó, tele mozgóképekkel, valamint nagyszerűen választhat ideális esetben az egész utazást. Ha azonban a filmek elfogynak, vagy úgy döntenek, hogy csak élvezniük kell azt, amely nincs ott, akkor a dolgok gyorsan lefelé mennek. Ebben a helyzetben mindig áthúzhatja a legközelebbi WiFi hotspotot, és letölthet még néhányat. Figyelembe kell venni azonban, hogy a nyilvános wifi hotspotok egyszerű hely a csúnya rosszindulatú programok felvételéhez, vagy akár ellopják az adatait, tehát ha meg kell állnia, győződjön meg arról, hogy van -e online személyes hálózat (VPN) Titkosítsa az adatokat, és biztonságos kapcsolatot teremtsen.

Navigációs órák

Ez a technika kiválóan alkalmas arra, hogy a fiatalok békés maradjanak, ugyanakkor a válság pillanatában is segíthetnek – potenciálisan. Adja meg a fiatalokat a térképet, mutassa meg nekik, hol tartózkodik, valamint hol szeretne eljutni, rövid leírásával, hogy pontosan hogyan működnek a térképek, valamint néhány hasznos tereptárgy. Ezután mondja el nekik, hogy a feladatuk, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megértik, hová mennek, hova megyek.

Valószínű, hogy nincs olyan módszer, amelyet képesek lesznek tartani vele, bár ez feltétlenül békésen tartja őket a kísérlet során. Amellett, hogy ki tudja, akkor talán, ha felfedezi, hogy elvesztette az út nyomát, a gyakorlati bit hangja hátulról felfelé, és megmondhatja, hogy melyik módszert kell megtennie. Ráadásul a korai életkortól kezdve megismerve őket a térképekkel, feltétlenül hasznos lesz a jövőben.

A „néma játék”, valamint a szülői zseni más vonásai

Taps egy forduló, aki kifejlesztette a „Csendes játékot”. A név meglehetősen önmagát magyarázó, azonban minden olyan személy számára, aki nem érti a szabályokat, csak két ember is, akik a lehető leghosszabb ideig megpróbálnak hallgatni. Sajnos csak olyan sok alkalommal van, hogy a fiatalok őszre kerülnek erre, tehát a legfinomabb néhány háttere a helyén.

A szülői ragyogó más stroke -k között szerepelnek meggyőzni őket arról, hogy van egy nem észlelhető srác, aki az autó mellett fut, valamint arra készteti őt, hogy a Lamppostról a Lamppostra – vagy más út menti struktúrákra – ugorjon, ha ott van a képzelet. Ezzel együtt vannak olyan régi klasszikusok, mint például az „I SPY”, valamint a „rendszámtábla”, amelyekre kevés zaj szükséges, azonban legalább az örömteli gyerekek zajja, nem pedig a Back -ülés megszilárdítja a tantrumokat.

Scrapbooking

Ez kiváló a háztartások számára, amelyek több stop közúti kirándulásokon indulnak. Csak annyit kell tennie, hogy vásárol egy nagy üres scrapbookot az utazás elején, és elhozza néhány ragasztót, ollót és tollakat, valamint a fiatalokat az egész kalandhoz tarthatja. Minden megállt helyszínen kérje meg őket, hogy vegye fel a különféle szórólapokat, plakátokat, valamint fényképeket erről a helyről, valamint akkor, ha vissza az autókba és a teherautóba, miközben eltűnik az idővágás, ragaszkodás, valamint a komponálásról, valamint a komponálásról, valamint a komponálásról. Minden olyan hely, ahol voltak, valamint a tapasztalt dolgok. Ugyanígy kiváló módszer a fiatalok számára, hogy szem előtt tartsák mindazt, amit az utazás során felfedeztek.

Noha ez biztosan tartja a zajt, tudatában kell lennie annak, hogy valószínűleg egy rendkívül rendetlen hátsó üléssel fognak foglalkozni, amikor befejezik. Tehát egyesek számára a két gonoszság alsó részén megítélő telefonhívásnak kell lennie!

Pihi idő

Bármely típusú szülő számára a hosszú közúti kirándulásokhoz megfelelő lehetőség az, hogy a bit az őszi elaludni fog, amikor eljutnak az útra, és nem lépnek fel, amíg el nem érik a rendeltetési helyet. Az idő nagy része azonban sokkal gyorsabban állítható, mint kész. Noha nincs teljes bizonyító módszer annak biztosítása érdekében, hogy a fiatalok aludjanak, van néhány lépés, amelyet megtehet a T-heznull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *